BELLASIN BALANCE 40+: RECENZIE

Ženy v živote prechádzajú mnohými náročnými fázami, počas ktorých sa musí vysporiadať s rozkolísaným hormónmi. Tie neovplyvňujú len ich plodnosť, ale dokonca aj schopnosť schudnúť, alebo priberať. To najčastejšie pocítime po štyridsiatke, kedy sa začne pomaly hlásiť o slovo obávaná menopauza. Aby u vás prebiehala komfortne, možno by ste mali skúsiť Bellasin Balance 40+. Alebo radšej nie?

Ak ste žena a máte v pláne schudnúť, potom je takmer isté, že do svojej snahy budete musieť vložiť oveľa viac úsilia a odhodlania než ktorýkoľvek muž. Je to dané nielen odlišnú stavbou tela, ktoré nám nadelila príroda. Tá nás (oproti zemepánom) vybavila menším množstvom aktívnej svalovej hmoty, väčším podielom tuku a meniacimi sa hladinami hormónov, ktoré nás ovplyvňujú prakticky po celý náš život. (Nielen počas menštruačného cyklu, ale aj v období tehotenstva a prechodu.)

pexels pixabay 40751

Tieto rozdiely medzi pohlaviami sa ďalej prehlbujú s vekom. Akonáhle prekročíme prah štyridsiateho roku života, pociťujeme únavu, návaly horúčavy aj väčší sklon priberať. A to aj v prípade, že stále vedieme aktívny štýl života.

Aby pre vás nebola pre-menopauza a menopauza trápením, v dnešnom článku sa budeme venovať recenziu Bellasin, ktorý sľubuje, že vám od všetkých týchto ťažkostí ľahko pomôže.

Bellasin 40+ na chudnutie

2fc01ce203251c761f725f8238213c88

Bellasin je potravinový doplnok pre ženy, ktorý má za cieľ udržať je čo najdlhšie aktívny a vitálny. (V dôsledku poklesu ženských hormónov sa dámy po menopauze stretávajú s väčším rizikom vzniku civilizačných chorôb.)

Veľa užívateliek však na neho nedá dopustiť aj kvôli jeho účinkom na chudnutie. Vzhľadom k zložkám v jeho zložení potláča nezvládnuteľné chute do jedla, podporuje spaľovanie tuku a zabraňuje jeho hromadeniu na problematických partiách. (Medzi ne tradične patrí brucho, pás, boky a zadok.)

Užívanie až po štyridsiatke?

Aj keď je na prebale Bellasin uvedené, že je určený pre ženy po štyridsiatke, rozhodne to neznamená, že by ho nemohli užívať aj ženy, ktoré sú o nejaký ten rok mladší. (Stačí si prečítať Bellasin diskusia.) Tomu nahráva aj jeho celkom dobrá dostupnosť a relatívne nízka cena, za ktorú používateľky obdrží balenie na niekoľko mesiacov. (Príklad: Bellasin predáva Dr. Max za 899, -. V balení je 90 + 30 kapslí. Čo znamená, že ide o dávku na 4 mesiace.)

Zloženie

Teraz sa pozrieme na jeho zloženie. Medzi jeho hlavné účinné látky patria červený ďatelina, ľan siaty, sója (fytoestrogény), rozchodnica (adaptogény), guarana, zelený čaj a L-karnitín. Ďalej obsahuje olivové lístie, extrakt zo zázvoru, vápnik a vitamín D3.

Účinky

pexels daria shevtsova 949069 scaled

Aj keď zloženie Bellasin vyzerá naozaj pekne, na čo presne v ženskom tele pôsobí?

Medzi jeho kľúčové účinky patrí:

  • Zmiernenie príznakov menopauzy
  • Spaľovanie tukov
  • Ochrana vaječníkov a pŕs pred oxidačným poškodením
  • Ochrana kostí (staršie ženy sú totiž náchylnejšie k osteoporóze)

Hodnotenie užívateliek

Devízou Bellasin je nízka cena a jeho dobrá dostupnosť. Ako je to ale s jeho reálnymi účinky? Naozaj je tak dobrý, ako sa o ňom hovorí? Aby sme to zistili, pozrieme sa, čo si o ňom myslia ženy, ktoré sa mu rozhodli dať šancu.

Tie hovoria, že:

  • Po ňom pociťujú menšie hlad
  • Znižuje únavu
  • Nespôsobuje nevoľnosť
  • Pomáha znižovať váhu
  • Má pekné zloženie
  • Zmierňuje negatívne vplyvy prechodu
  • Zmierňuje návaly horúčavy

Drvivá väčšina žien je s účinkami Bellasin spokojná. Mnohé z nich ho dokonca užíva dlhodobo. Z názorov mnohých z nich navyše vyplýva, že ho považujú za najlepšieho pomocníka pre ženy po štyridsiatke, ktorý je na našom trhu k dostaniu.

Vložiť komentár